Title

Autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis at vero eros et dolore feugait

2 comments so far

Tine de JongPosted on 9:57 am - sep 11, 2019

Helaas is deze boom er niet meer die iedereen wel op de foto had gezet bij een wandeling hier. Deze mooie oude wilg stond er bekend als “De Schreeuw”, naar het schilderij van de Noorse kunstenaar Edvard Munch. Onbekenden hebben de schors van de boom uitgekapt en gestolen. Dat zijn vandalen die de natuur niet kon waarderen en nu is deze mooie uitstraling van deze boom ontdaan. Deze mooie boom had ik ook veel gezien en ik zag de boom als een schreeuw om hulp omdat de natuur soms zo wordt verwoest door de mens. Op mijn YT kanaal zal je ook deze zien in een video van mijn wandeling hier in dit mooie natuurgebied. Maar ook andere boomgezichten wat ik zoal had ontmoet. Bomen kunnen er soms zo mooi uitzien en soms zie je er ook dieren in. Ik houd van bomen want bomen zijn soms net als mensen.Het is ook de boom waar ik veel over heb geschreven want ze zijn zo nodig in onze mooie natuur en leven. Maar helaas vele zien of willen dit niet zien.

Leave a Reply